Λιμενικός τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση καγκελόπορτας στο λιμάνι του Αργοστολίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.9.23

Λιμενικός τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση καγκελόπορτας στο λιμάνι του Αργοστολίου


 Το σοβαρό τραυματισμό ενός λιμενικού είχε σαν αποτέλεσμα η πτώση μεγάλης σιδερένιας καγκελόπορτας, στο λιμάνι του Αργοστολίου, που σημειώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι.


Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, ο λιμενικός προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στο σημείο μπροστά από εκεί που δένουν τα φέρυ – μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια Αργοστόλι – Ληξούρι, όταν αυτή κατέπεσε και τον πλάκωσε. Μάλιστα η καγκελόπορτα σταμάτησε στο πίσω μέρος του οχήματος του Λιμενικού, ενώ τον τραυματία βοήθησε κόσμος που διερχόταν από το σημείο, για να μεταφερθεί εν συνεχεία με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.


Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σπύρος Καμπίτσης ζητώντας να διερευνηθεί πλήρως το συμβάν.


Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από το σημείο, η πόρτα δεν είχε «στοπ», ενώ ενδέχεται να μην είχε ασφάλεια πίσω από τις ράγες που είχε τοποθετημένες στο έδαφος και τη στηρίζουν με αποτέλεσμα να βγει εκτός αυτών και να πέσει πάνω στον άτυχο λιμενικό.

Πηγή