Το Λιμενικό στο Ράλλυ Ακρόπολις - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.9.23

Το Λιμενικό στο Ράλλυ Ακρόπολις


 Από σημερινή ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση στο facebook:

“ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τελική ευθεία!
Ευρεία σύσκεψη της Motorsport Greece με ανώτερα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία και μετράμε αντίστροφα για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο φέτος συμπληρώνει τα 70 χρόνια🇬🇷
Μαζί με τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, αναλύθηκαν διεξοδικά όσα χρειάζεται να γίνουν στην Αττική, στην Κορινθία και στη Στερεά Ελλάδα, για την καθημερινή ασφάλεια τόσο των 69 αγωνιστικών πληρωμάτων όσο και των δεκάδων χιλιάδων θεατών.
Αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με την εκκίνηση στην Ακρόπολη και την υπερειδική στην Πλατεία Νερού, όπου θα επιστρατευτούν ως και βατραχάνθρωποι, μέχρι και την Κυριακή 10/9 με τον τερματισμό στη Λαμία!
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς η συμβολή τους ήταν σημαντικότατη στη σπουδαία επιτυχία των διοργανώσεων του 2021 και του 2022.
Η συνεργασία είναι σφυρηλατημένη και είμαι αισιόδοξος πως και φέτος όλα θα κυλήσουν εξαιρετικά.
Άλλωστε, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι «πρεσβευτής» της εξωστρέφειας της Ελλάδας μας, που πρωταγωνιστεί ξανά στο διεθνές αθλητικό στερέωμα🇬🇷

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακας

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα