Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ θα τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φλώρο σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.9.23

Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ θα τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φλώρο σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής


 Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τιμά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, σε ειδική τελετή, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτίριο Μ1).


Το ΑΠΘ θα τιμήσει τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο «για το έργο του στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του Ιδρύματος στην εκπαίδευση και την έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Δημήτριος Κωβαίος, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Ευστράτιος Στυλιανίδης.


Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, με πρόταση της οποίας αποφασίστηκε η απονομή τιμής στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Γιώργος Καραγιαννίδης. Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και θα αναπτύξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που επιτελεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.


Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η Απονομή Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μετά την αντιφώνηση του τιμωμένου, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το μουσικό μέρος, από τις φοιτήτριες Νομικής της ΣΣΑΣ Άννα Μιχαήλ (πιάνο) και Μαρία Φλόκα (κοντραμπάσο), και τον φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Άγγελο Μιχαήλ (βιολί). Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πηγή