ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Συγχαρητήρια επιστολή για την αποκατάσταση της οικογένειας του συναδέλφου Θανάση Δεσλή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.1.24

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Συγχαρητήρια επιστολή για την αποκατάσταση της οικογένειας του συναδέλφου Θανάση Δεσλή


 Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ηγεσία του ΥΝΑΝΠ και ιδιαιτέρως στον Γ.Γ Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο καθώς μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ,κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα , ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποκατάστασης της οικογένειας του συναδέλφου Θανάση Δεσλή που σχεδόν 2 χρόνια πριν έφυγε από κοντά μας κατά την εκτέλεση υπηρεσίας στο νησί της Σύμης.

 

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Θανάσης άφησε πίσω του τη σύζυγό του και ένα μικρό παιδί.

 

Η Ένωσή μας όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις απώλειας συναδέλφων ανέδειξε το ζήτημα της αποκατάστασης των συζύγων αλλά και των τέκνων αυτών  https://www.omospondia.gr/2023/10/blog-post_9.html?m=1  ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών που σε αρκετές περιπτώσεις είναι χρονοβόρες αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ατελέσφορες.

 

Θεωρούμε πολύ σημαντική την πρόσληψη της συζύγου του εκλιπόντος συναδέλφου ως πολιτικό προσωπικό του ΥΝΑΝΠ αποκαθιστώντας ηθικά και πρακτικά με αυτό τον τρόπο  την οικογένεια του, δείχνοντας ταυτόχρονα την ανθρωποκεντρική πλευρά στη λειτουργία του Υπουργείου μας.

 

Ως εκπρόσωποι των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά του Γ.Γ Ναυτιλίας και Λιμένων κ.Κυριαζόπουλου Ευάγγελου ο οποίος έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και συνέβαλε στην  ταχύτερη δυνατή αίσια έκβαση της υπόθεσης.

 

Παράλληλα σημαντικό ρόλο έπαιξε και την συνδρομή του Δικηγόρου κ.Ξυνομπίτη Κωνσταντίνου ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας του Θανάση Δεσλή.

 

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησε διακριτικά να προωθήσει την διαδικασία ,να βοηθήσει την οικογένειά του συναδέλφου και να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του Θανάση .Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όσους βοήθησαν προκειμένου η οικογένεια του να αποκατασταθεί και να βρεθεί σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα γνωρίσει την εκτίμηση, την στήριξη και τον σεβασμό.

 

 

Πρόεδρος                                                  Γ.Γραμματέας

 

Κυράνης Κων/νος                                 Μαχαίρας Νικόλαος