Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στη Πάτμο, τη Σίκινο, τη Φολέγανδρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.1.24

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στη Πάτμο, τη Σίκινο, τη Φολέγανδρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο


 Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτμου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ'' Ν.ΚΑΛ. 02, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Κάλυμνος - Λέρος - Λειψοί - Πάτμος - Αρκιοί – Αγαθονήσι – Πυθαγόρειο και επιστροφή, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Πάτμου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για το λιμάνι των Λειψών.


Στο λιμάνι της Πάτμου ανέμεναν προς επιβίβαση τρεις επιβάτες και ένα Δ/Κ όχημα, ενώ στο πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση εννέα επιβάτες, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα και τέσσερα Φ/Γ.


*****


Τις βραδινές ώρες χθες,  ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ίου και Φολέγανδρου, για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ¨ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ¨ Ν.Π. 11800 στο λιμάνι της Σίκινου και της Φολέγανδρου αντίστοιχα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.


Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα – Ίος – Σίκινος - Φολέγανδρος – Σίφνος – Σέριφος - Πειραιάς.


Στο πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση στο λιμάνι της Σίκινου ένας επιβάτης και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα. Στο λιμάνι της Φολέγανδρου ανέμεναν προς επιβίβαση έντεκα επιβάτες, δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, τρία Φ/Γ και ένα Δ/Κ, ενώ στο πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση τρεις επιβάτες και ένα Φ/Γ.


*****


Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Σίφνου και Σερίφου, για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ¨ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ¨ Ν.Π. 11800 στο λιμάνι της Σίφνου και της Σερίφου αντίστοιχα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.


Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα – Ίος – Σίκινος - Φολέγανδρος – Σίφνος – Σέριφος - Πειραιάς.


Στο λιμάνι της Σίφνου ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι εννέα επιβάτες, πέντε Ι.Χ.Ε. οχήματα και ένα Φ/Γ. Στο λιμάνι της Σερίφου ανέμεναν προς επιβίβαση δεκαπέντε επιβάτες και τρία Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ στο πλοίο ανέμενε προς αποβίβαση ένας επιβάτης.