Παρουσία της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας στην έκθεση εικαστικών του Υπουργείου Ναυτιλίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.6.24

Παρουσία της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας στην έκθεση εικαστικών του Υπουργείου Ναυτιλίας


 Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας  έδωσαν το παρών  στην  έκθεση εικαστικών που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, και λαμβάνει  χώρα από 03/06/2024 έως 07/06/2024, στο αίθριο του ΥΝΑΝΠ.

Συνάδελφοι από όλη τη χώρα  συμμετέχουν με πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές , έργα φωτογραφίας αλλά και με κάθε είδους καλλιτεχνικής δημιουργία στην πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία του ΥΝΑΝΠ.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή του Προέδρου της ΠΟΛ Κυράνη Κώστα ο οποίος συμμετέχει με 15 έργα  ( πίνακες με λάδι και ακρυλικά, κατασκευές σε ξύλο , με μπρούντζο, έργα σε ξύλα θαλάσσης) που παρουσιάζουν την πορεία της ελληνικής ναυτοσύνης και της παράδοσης των θαλασσινών της πατρίδος μας.



Η έκθεση  εικαστικών έργων διοργανώνεται στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα των υπαλλήλων - εν ενεργεία και μη - του Υπουργείου (Πολιτικού Προσωπικού και Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) με θέμα:

«Η Θάλασσα»

Κάποια από τα έργα θα διατεθούν προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» (https://www.argonauts.gr/en/).

Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, από Δευτέρα 03/06/2024 έως Παρασκευή 07/06/2024 (09:00 - 15:00).

Σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς έργων παρακαλείσθε όπως έρθετε σε συνεννόηση με κα. Ευαγγελία Κασελίμη, Γρ. κ. ΓΓΝΛ (e.kaselimi@yen.gr).

Η Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ)  συγχαίρει τον ΥΝΑΝΠ κ. Χρήστο Στυλιανίδη,τον Γ.Γ του ΥΝΑΝΠ κ. Κυριαζοπούλο Ευάγγελο,τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης αφού είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοια πρωτοβουλία.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας 


Φωτογραφία από Αριστερά : Αντιπρόεδρος ΕΛΣΚΥ κ Δήμος Δημήτριος , Μέλος Δ.Σ. κ. Δρογγίτης Νικόλαος, Αν. Ταμίας κα.Τοκανίδου Μαριλένα,
Αν. Γραμματέας κα Παναγιωτίδου Σόνια, Μέλος Δ.Σ. Τσούρλας Νικόλαος.