Κικίλιας: Εντοπίσαμε καπνό με κάμερα drone δίπλα σε σπίτια στο Πανόραμα Βούλας - Σε 4 λεπτά επιχείρησαν οι πυροσβέστες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.6.24

Κικίλιας: Εντοπίσαμε καπνό με κάμερα drone δίπλα σε σπίτια στο Πανόραμα Βούλας - Σε 4 λεπτά επιχείρησαν οι πυροσβέστες


 Για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε το Κέντρο Επχιειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όταν έλαβε εικόνα για καπνό δίπλα σε σπίτια και δασική έκταση στο Πανόραμα Βούλας, ενημέρωσε μέσω Twitter ο Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, ενεργοποιήθηκαν πυροσβέστες και εθελοντές, οι οποίοι εξαφάνισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον κίνδυνο.


«Το μεσημέρι στο Κέντρο Επιχειρήσεων λάβαμε εικόνα με καπνό δίπλα σε σπίτια και δασική έκταση στο Πανόραμα Βούλας. Η εικόνα ήρθε από κάμερα drone και σε μόλις 4 λεπτά, πυροσβέστες και εθελοντές επιχείρησαν, προλαμβάνοντας επικίνδυνες καταστάσεις. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρέθηκαν στο πεδίο» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο από την κάμερα drone.

ο μεσημέρι στο Κέντρο Επιχειρήσεων λάβαμε εικόνα με καπνό δίπλα σε σπίτια και δασική έκταση στο Πανόραμα Βούλας. Η εικόνα ήρθε από κάμερα drone και σε μόλις 4 λεπτά, πυροσβέστες και εθελοντές επιχείρησαν, προλαμβάνοντας επικίνδυνες καταστάσεις. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι… pic.twitter.com/0LvPT5I2FQ

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) June 15, 2024

ΠΗΓΗ