Ο Nasdaq χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 και την ελληνική ναυτιλία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.6.24

Ο Nasdaq χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 και την ελληνική ναυτιλία
 Ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, ο Nasdaq, αναγνώρισε για μία ακόμα φορά την παγκόσμια εμβέλεια και σημασία της Έκθεσης Ποσειδώνια και της ελληνικής ναυτιλίας αναρτώντας στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στην εμβληματική Times Square, το μήνυμα: «Ο Nasdaq Χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 & Εύχεται σε Όλους τους Συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!».


Από την Ελλάδα στον κόσμο: Ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, ο Nasdaq, αναγνώρισε για μία ακόμα φορά την παγκόσμια εμβέλεια και σημασία της Έκθεσης Ποσειδώνια και της ελληνικής ναυτιλίας αναρτώντας στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στην εμβληματική Times Square, το μήνυμα: «Ο Nasdaq Χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 & Εύχεται σε Όλους τους Συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!». Το μήνυμα αναρτήθηκε στο Nasdaq billboard, την περιζήτητη ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Γνωστή και ως «Πύργος της Αγοράς NASDAQ», η πινακίδα έχει μέγεθος 930 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 36,5 μέτρα, και είναι ορατή από μεγάλη απόσταση με την επιβλητική και περίοπτη παρουσία της σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα τοπόσημα του κόσμου.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στο Nasdaq billboard, την περιζήτητη ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Γνωστή και ως «Πύργος της Αγοράς NASDAQ», η πινακίδα έχει μέγεθος 930 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 36,5 μέτρα, και είναι ορατή από μεγάλη απόσταση με την επιβλητική και περίοπτη παρουσία της σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα τοπόσημα του κόσμου.