4η ΠΕΔΙΛΣ : Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού απο την Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Νίκη (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.7.22

4η ΠΕΔΙΛΣ : Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού απο την Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Νίκη (ΦΩΤΟ)


 Την 27-28-29 και 30/06-2022 πραγματοποιήθηκε από την Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Νίκη Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και από Στελέχη αυτής η προγραμματισμένη Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού.

 
Κατά τις ημέρες της επιθεώρησης η Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ πραγματοποίησε επισκέψεις στο Α' Λιμενικό Τμήμα Γλύφας δικαιοδοσία ΛΧ Στυλίδας, στο Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρεών και Λιμενικό Σταθμό Λίμνης δικαιοδοσίας Λ/Χ Αιδηψού, καθώς και στο Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου δικαιοδοσίας Κ.Λ Χαλκίδας
 
Παράλληλα επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αιδηψού και Ιστιαίας καθώς και τον Δήμαρχο Λίμνης -Μαντουδίου και Αγίας Άννας .


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.