Διάσωση επιβαινόντων μετά από βύθιση σκάφους στη Μυτιλήνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.7.22

Διάσωση επιβαινόντων μετά από βύθιση σκάφους στη Μυτιλήνη


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος Κόλπου Γέρας για εισροή υδάτων στο ερασιτεχνικό σκάφος «ΠΥΡΡΑΙΩΝ ΕΥΡΙΠΟΣ -ΛΕΣΒΟΣ» Λ. Πολιχνίτου 211, το οποίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Ντιπίου Κόλπου Γέρας Λέσβου με τέσσερις (04) επιβαίνοντες.


Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε και περισυνέλεξε σε απόσταση 0,4 ν.μ. ανατολικά λιμένα Ντιπίου τους τέσσερις (04) επιβαίνοντες, οι οποίοι βρίσκονταν στη θάλασσα με τη βοήθεια μίας κουλούρας και του σπυράγιου του σκάφους μετά από την βύθιση του.


Οι δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί ναυαγοί μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στο λιμένα Ντιπίου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Περάματος Κόλπου Γέρας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.