Σαντορίνη: Σκάφος χρειάστηκε τη συνδρομή του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.7.22

Σαντορίνη: Σκάφος χρειάστηκε τη συνδρομή του Λιμενικού


 Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι το σκάφος “ΤΡΙΒΙΖΑ”, σημαίας Βρετανικών Παρθένων Νήσων, βρίσκεται σε δυσχερή θέση, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 1,7 ν.μ. νοτιοδυτικά Ακρωτηρίου ν. Θήρας.


Άμεσα για την περιοχή προς παροχή συνδρομής απέπλευσαν το Τ/Χ “ΩΜΕΓΑ 2”, Ν. Σαρωνικού 22 με επιβαίνoντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, το Τ/Χ “ΑΥΡΑ”, Τ.Θ. 457 καθώς και το Ρ/Κ “ΥΔΝΑ” Ν.Π. 2663.


Το “ΤΡΙΒΙΖΑ” κατέπλευσε αυτοδύναμα στην θαλάσσια περιοχή ¨ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨ Ακρωτηρίου ν. Θήρας, όπου και αγκυροβόλησε με ασφάλεια.


Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Άλεξ Γεωργαντάς

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.