Κατερίνη: Σκάφος με δύο επιβαίνοντες έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.7.22

Κατερίνη: Σκάφος με δύο επιβαίνοντες έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης


 Για ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης του Α/Κ σκάφους ”ΣΤΑΥΡΟΣ-ΛΕΝΑ” Λ.Θ. 3675, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, με δύο Έλληνες επιβαίνοντες ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν ιδιωτικά μέσα για τυχόν παροχή συνδρομής. Τελικά το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη του ανωτέρω αλιευτικού ότι λειτούργησε η μια μηχανή του και ότι κατέπλευσε στον λιμένα της Κατερίνης με ασφάλεια.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Α/Κ σκάφους, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.