Χαλκίδα: Άμεση επέμβαση του Λιμενικού σε ακυβέρνητο σκάφος στο Λευκαντί - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.7.22

Χαλκίδα: Άμεση επέμβαση του Λιμενικού σε ακυβέρνητο σκάφος στο Λευκαντί


 Το πρωί της Κυριακής 03-07 ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για ακυβερνησία του ερασιτεχνικού σκάφους “NIKH” Λ.Χ.5152, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, λόγω βλάβης στο σχοινί έναρξης της μηχανής, στην θαλάσσια περιοχή “ΛΕΥΚΑΝΤΙ” Nότιου Ευβοϊκού Κόλπου.


Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα περιπολικό σκάφος καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΠΑΝΑΓΙΑ” ΣΧ 1771, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω ερασιτεχνικό σκάφος με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και εν συνεχεία το μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “NIKH” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.