Κανονικά λειτουργεί η Διώρυγα της Κορίνθου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.7.22

Κανονικά λειτουργεί η Διώρυγα της Κορίνθου


 Διέψευσε η εταιρεία τις πληροφορίες για νέα κατολίσθηση

Σε διάψευση των πληροφορίων περί νέας κατολίσθησης στη Διώρυγα της Κορίνθου προχώρησε η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου, που διαβεβαιώνει ότι ότι λειτουργεί κανονικά - και μάλιστα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις. 


Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής: «H ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.


Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις.


Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.


Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρωςαπό τις απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της».


Το protothema.gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Κορίνθου, το οποίο λίγο μετά τις 21:00 είπε πως περιμένει τη σχετική ανακοίνωση από την διαχειρίστρια εταιρεία, χωρίς την οποία επισήμως η Διώρυγα δεν θεωρείται ότι είναι σε λειτουργία. 


Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας, διαψεύδει τα περί κατολισθήσεων που δημοσίευτηκαν νωρίτερα σε τοπικά Μέσα ως ανυπόστατα. 

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.