Eκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών στους σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.7.22

Eκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών στους σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, από την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα σε περίπου 150 σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.
Η αίθουσα του αμφιθεάτρου της Σχολής, στις εγκαταστάσεις των στο Στρατόπεδο της Ναυτικής Βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης «ΠΑΛΑΣΚΑΣ» στον Σκαραμαγκά, ήταν κατάμεστη .
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Το θεματολόγιο επιλέχθηκε  από κοινού  με τη Διοίκηση της Σχολής .Θέματα τα οποία οι απόφοιτοι Λιμενοφύλακες ενδεχομένως να συναντήσουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Η ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών η επιμελής προσοχή που επέδειξαν σε όσα παρουσιάστηκαν, και βεβαίως η έντονη προθυμία των Δοκίμων να πάρουν μέρος στην πρακτική εξάσκηση, ήταν σε υψηλό επίπεδο και  χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Επίδοση του αναμνηστικού της Ομάδας στον Διοικητής της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κυριάκο Λιάκο"
Αξίζουν συγχαρητηρίων για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία οι υπεύθυνοι – συμμετέχοντες από την  Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική – Διασωστική Ομάδα   κ.Αμαλία Ντάουρις, κ.Χρήστο Παπαγεωργίου ,το Γενικό Διευθυντή κ.Παναγιώτη Χατζημαλλή και την Πρόεδρο κ.Ευαγγελια Γκόβα. τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Κυριάκο Λιάκο ,καθώς και τον Διευθυντή Σπουδών της Σχολής, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Ηλία Ροκάκη, οι οποίοι ενέκριναν και ενέταξαν την εν λόγω δράση στο πλαίσιο της  εκπαίδευσης των δοκίμων Λ/Φ .