Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.11.22

Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας


 Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.


Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ, ενώ ο Διοικητής του 401 ΓΝΣΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή και παρέθεσε σύντομο Ιστορικό του Νοσοκομείου.


Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. Νευροχειρούργος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, η Ταξίαρχος ε.α. Χρυσάνθη Αλιγιζάκη – Αγαπάκη και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μουσείου «Μπενάκη» κ. Γεώργιος Μαγγίνης.


«Τιμούμε σήμερα τα 50 χρόνια αδιάλλειπτης συνεισφοράς του στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινωνίας». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


«Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό», προσέθεσε, «καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στα μέλη της οικογενείας τους, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που προσφεύγει σε αυτό».


Στο τρίπτυχο «Νοσηλεία – Εκπαίδευση – Έρευνα» αποτυπώνεται, όπως αναφέρει ο Α/ΓΕΕΘΑ, «η πενηντακονταετής επιτυχής εκτέλεση της αποστολής του Νοσοκομείου και η υψηλού επιπέδου ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος σε ένα φιλόξενο Νοσοκομείο με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, που μετριάζει με τις ανέσεις που προσφέρει τον πόνο των ασθενών».


Δείτε τις φωτογραφίες:


Α/ΓΕΕΘΑ   Α/ΓΕΕΘΑ