Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα απο τα στελέχη της ομάδας Κ9/ Π.Ο.Δ.Ι.Ν. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.11.22

Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα απο τα στελέχη της ομάδας Κ9/ Π.Ο.Δ.Ι.Ν.


 Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 39, 46 και 36 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) με τη συνδρομή του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.


Ειδικότερα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνεπιβάτες τον 46χρονο με τον 36χρονο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο του αερόσακου εννέα (09) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκε το χρηματικό ποσό των δεκαοκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ (18.900 €).


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.