Σώο εντοπίστηκε τη νύχτα ένα ακόμη άτομο από το ναυάγιο στο Στενό του Καφηρέα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.11.22

Σώο εντοπίστηκε τη νύχτα ένα ακόμη άτομο από το ναυάγιο στο Στενό του Καφηρέα


 Σώο βρέθηκε τη νύχτα ένα ακόμα άτομο από το ναυάγιο στο Στενό του Καφηρέα στην Εύβοια. Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο που εντοπίστηκε από τις αρχές λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον παραθαλάσσιο οικισμό Μπούρος. Συνολικά από χθες το πρωί που ξεκίνησε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος έχουν βρεθεί 11 άτομα. Τα δέκα εντοπίστηκαν πάνω στη βραχονησίδα Μανδηλού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος που βυθίστηκε στο Στενό του Καφηρέα, ξεκίνησε από τη Σμύρνη και κανείς δεν φορούσε σωσίβιο. Όπως δήλωσαν οι μετανάστες στο ιστιοφόρο επέβαιναν 68 άτομα.


Πρόκειται για μετανάστες από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και το Ιράν.


Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των μεταναστών συνεχίζονται ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρήσει και ένα αεροσκάφος του Λιμενικού.


Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.