Αλιευτικοί έλεγχοι στη Λάρυμνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.11.22

Αλιευτικοί έλεγχοι στη Λάρυμνα


 Σε αλιευτικό έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λάρυμνας, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΥΚΟΠΕΡΑΣΜΑΤΑ'' του όρμου Λάρυμνας, εντοπίστηκαν δύο ερασιτέχνες αλιείς να έχουν αλιεύσει πέντε και οκτώ κιλά αλιεύματα αντίστοιχα, του είδους γυαλιστερές-κυδώνια, κάνοντας χρήση φορητής αυτόνομης καταδυτικής συσκευής.


Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκε ο αλιευτικός εξοπλισμός καθώς και η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων, η οποία επαναποντίστηκε στη θάλασσα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.