Εντοπισμός και σύλληψη διακινητή σε ακυβέρνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Καλαβάρδα-Σορώνη ν. Ρόδου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.11.22

Εντοπισμός και σύλληψη διακινητή σε ακυβέρνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Καλαβάρδα-Σορώνη ν. Ρόδου


 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, πρωινές ώρες την 13.11.2022, για ύπαρξη ακυβέρνητης λέμβου στη θαλάσσια περιοχή Καλαβάρδα-Σορώνη ν. Ρόδου.


Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στο σημείο έσπευσε Π.Α.Θ./ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος χωρίς να φέρει φώτα ναυσιπλοΐας, στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. από τις ακτές Ρόδου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, με έναν 21χρονο αλλοδαπό επιβαίνοντα.


Ο εν λόγω αλλοδαπός, συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/14 και του άρθρου 83 του Ν. 3386/05, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.