Παροχή συνδρομής σε άτομα σε δυσχερή θέση στη Ρόδο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.11.22

Παροχή συνδρομής σε άτομα σε δυσχερή θέση στη Ρόδο


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, από ερασιτέχνη αλιέα, για ύπαρξη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 42 και 07 ετών, σε απόκρημνο βραχώδες σημείο στην περιοχή “ΓΚΙΝΑΣ” Πεύκων ν. Ρόδου.


Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν το ιδιωτικό σκάφος “ΔΗΜΗΤΡΗΣ” Λ.Ρ. 4159, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.


Στη συνέχεια, οι εν λόγω αλλοδαποί εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πλησιέστερη ακτή “ΨΑΛΤΟΥ” Λίνδου. Από εκεί, αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για περαιτέρω εξετάσεις.


Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λίνδου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.