Υπουργείο Ναυτιλίας: Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.11.22

Υπουργείο Ναυτιλίας: Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων


 Υπουργείο Ναυτιλίας:Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, συνέβαλε καθοριστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των δύο περιοχών,


Κοινή επιστολή προς το υπουργείο Ναυτιλίας απέστειλαν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Σκιάθου με αίτημα να συμπεριληφθεί η σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σκιάθου στις επιδοτούμενες γραμμές για το 2023.


Η αντίστοιχη πρωτοβουλία την οποία είχαν αναλάβει οι δύο δήμαρχοι τα προηγούμενα χρόνια, είχε τύχει θετικής ανταπόκρισης από την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.


Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, βρέθηκε στο περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης στη φετινή Philoxenia όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Οι δύο δήμαρχοι ανέλαβαν εκ νέου κοινή πρωτοβουλία, ώστε και το επόμενο καλοκαίρι να υλοποιηθεί και πάλι το αίτημα να υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες.


Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, συνέβαλε καθοριστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των δύο περιοχών, όπως τονίζουν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Σκιάθου στη νέα επιστολή τους προς το αρμόδιο υπουργείο.

Πηγή