Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στη Θεσσαλονίκη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.11.22

Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στη Θεσσαλονίκη


 Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, καθώς και του 58χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, κατά την αποσφράγιση φορτηγού οχήματος προερχόμενο από Τουρκία στην αποθήκη 26 του λιμένα Θεσσαλονίκης , εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός, ενώ κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο, ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα πέντε ευρώ (155,00€ ), το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα πέντε (245) τουρκικών λιρών καθώς το χρηματικό ποσό των εκατό (100) δηναρίων Βόρειας Μακεδονίας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.