Ενέργειες για δωρεάν κάλυψη εμβολιασμού τέκνων στελεχών Λ.Σ. κατά της μηνιγγίτιδας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.11.22

Ενέργειες για δωρεάν κάλυψη εμβολιασμού τέκνων στελεχών Λ.Σ. κατά της μηνιγγίτιδας


 Παραθέτουμε ανακοίνωση ΕΠΛΣΑΠΝ με την ευχή οι ενέργειες να μην μείνουν μόνο "ενέργειες "


"Ενημερώνουμε τα στελέχη Λ.Σ. – μέλη μας , ότι ως ΕΠΛΣΑΠΝ ξεκινήσαμε επαφές με την Υγειονομική Υπηρεσία Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ προκειμένου να καλύπτεται δωρεάν η διπλή δόση του εμβολίου κατά της μηνιγγίτιδας αξίας 200 ευρώ για τα ανήλικα τέκνα στελεχών Λ.Σ.

Η διαρκώς δυσμενέστερη οικονομική κατάσταση των στελεχών Λ.Σ. σε συνδυασμό με το δικαίωμα της δωρεάν και ισότιμης πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας καθιστούν απολύτως απαραίτητο το συγκεκριμένο δίκαιο αίτημά μας να υλοποιηθεί άμεσα .

Για την πορεία του αιτήματος θα ενημερώσουμε τα μέλη μας με νεότερη ανακοίνωση .

Ως ΕΠΛΣΑΠΝ θα συνεχίσουμε τον δρόμο της διεκδίκησης, της προσφοράς και της αξιοπιστίας στο πλευρό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος ."

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.