Αναβάλλεται η τελετή λήξης της αντιπυρικής περιόδου λόγω κακοκαιρίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.11.22

Αναβάλλεται η τελετή λήξης της αντιπυρικής περιόδου λόγω κακοκαιρίας


 Η κακοκαιρία «EVA» αναβάλλει την εκδήλωση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας


Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να χτυπήσουν πολλές περιοχές της χώρας από αύριο Παρασκευή (4/11).


Από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού γίνεται γνωστό ότι η αυριανή εκδήλωση για την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, αναβάλλεται λόγω των προγνώσεων για έντονα καιρικά φαινόμενα


«Λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα και την ανάγκη προετοιμασίας για την αντιμετώπισή τους, η αυριανή εκδήλωση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα», αναφέρεται στην ενημέρωση, από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού.

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.