Φθιώτιδα: Επιχείρηση παγιδευμένου δελφινιού από το Λιμενικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.11.22

Φθιώτιδα: Επιχείρηση παγιδευμένου δελφινιού από το Λιμενικό


 Ένα μικρό δελφίνι βρέθηκε παγιδευμένο το μεσημέρι  της Παρασκευής (4/11) σε δίκτυα ψαρέματος στην θαλάσσια περιοχή  του Καλάμου στον Δήμο Καμ Βούρλων.


Το περιστατικό έγινε γνωστό λίγο μετά τις 2:00  το μεσημέρι, όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ   εντόπισαν το παγιδευμένο δελφίνι και ειδοποίησαν το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας .  


Στο σημείο έφτασαν οι άνδρες του Λιμενικού με το αλιευτικό σκάφος και ξεκίνησε η επιχείρηση απελευθέρωσης του . Το θηλαστικό είχε μπλεχτεί σε σχοινί σημαντήρα αλιευτικών εργαλείων. Οι Λιμενικοί κατάφεραν να το απελευθερώσουν με ασφάλεια και το δελφίνι έφυγε στα ανοιχτά     

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.