Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες στην Σαμιοπούλα – Καθημερινή η πίεση στα σύνορα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.11.22

Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες στην Σαμιοπούλα – Καθημερινή η πίεση στα σύνορα


 Στη θαλάσσια περιοχή -3,8 ναυτικά μίλια νότια της Σαμιοπούλας– θα παραμείνουν ως αύριο το πρωί σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των 8 αγνοουμένων, που επέβαιναν σε πνευστή λέμβο, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των 4 επιβαινόντων, που διασώθηκαν.Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου τρεις άνδρες ηλικίας 26, 28 και 37 ετών.


Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σάμου ακυβέρνητο jet ski, με επιβαίνοντα τον 37χρονο. Ο εν λόγω άνδρας είχε μεταφέρει νωρίτερα τον 26χρονο και τον 28χρονο με το θαλάσσιο μοτοποδήλατο, από τις τουρκικές ακτές και τους έριξε στη θάλασσα, με σκοπό να κολυμπήσουν και να βγουν στις νότιες ακτές της Σάμου.


Ο 26χρονος και ο 28χρονος εντοπίστηκαν το μεσημέρι να περπατούν πλησίον της Επαρχιακής Οδού Ηραίου – Πυθαγορείου.


Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το jet ski και δύο συσκευές τηλεφώνου.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.