Δήλωση Υφ.ΝΑΝΠ Κ. Κατσαφάδου για τα περιστατικά στη Σάμο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.11.22

Δήλωση Υφ.ΝΑΝΠ Κ. Κατσαφάδου για τα περιστατικά στη Σάμο

 


Για άλλη μια φορά η Τουρκία συνεχίζει την επιθετική της συμπεριφορά στο Αιγαίο με κινήσεις που υπονομεύουν την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή.

Στήνει και προκαλεί επεισόδια, όπως αυτό με το σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής, στη Σάμο, που παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Τα στελέχη του Λιμενικού - Ακτοφυλακής, με τα οποία πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκα έδειξαν  για άλλη μια φορά τον υψηλό τους επαγγελματισμό και την ψυχραιμία τους. 

Όσο η Τουρκία θα προκαλεί και θα εργαλειοποιεί τους δυστυχισμένους ανθρώπους τόσο εμείς θα συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και σταθερότητα, να κινούμαστε με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της θάλασσας, χωρίς ποτέ να δεχόμαστε την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Θα συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές και να φυλάμε τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.