Εκδήλωση πυρκαγιάς σε πλωτό γερανό στην Δραπετσώνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.11.22

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε πλωτό γερανό στην Δραπετσώνα


 Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε πλωτό γερανό, ο οποίος ήταν ελλιμενισμένος στη θαλάσσια περιοχή των Λιπασμάτων, στον όρμο ‘’Σφαγεία’’ Δραπετσώνας.


Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα, όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε επί του καταστρώματος και συγκεκριμένα σε χώρο αποθήκευσης αντικειμένων στο πρωραίο τμήμα του.


Η πυρκαγιά κατασβέστηκε επιτυχώς από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.