Εύα Γερολυμάτου: Η λιμενικός από την Κεφαλονιά που ξεχώρισε σε αγώνες bodybuilding στην Κύπρο (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.11.22

Εύα Γερολυμάτου: Η λιμενικός από την Κεφαλονιά που ξεχώρισε σε αγώνες bodybuilding στην Κύπρο (ΦΩΤΟ)


Πριν περίπου 40 μέρες κάποιος μου είπε: Άμα Θέλεις… Μπορείς! Στα 40 λοιπόν ξεκίνησα για μια κατηγορία fitness bikini over 40 και επέστρεψα με την over 1.63 bikini + over all bikini! Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω όλο αυτό το διάστημα τους συναδέλφους μου στο Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας που έδειξαν κατανόηση και με βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος! Σημασία δεν έχει η θέση αλλά η προσπάθεια, όλοι κοπιάσαμε, πεινάσαμε, κ κουραστήκαμε όμως ο μοναδικός αντίπαλος πάντα είναι ο εαυτός μας και κάθε φορά νίκη είναι να γίνεσαι η καλύτερη του εκδοχή!

Εύχομαι η επόμενη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό! 

 Eva Gerolimatou | Facebook (Πηγή)


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.