Η κακοκαιρία «EVA» έπληξε και το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.11.22

Η κακοκαιρία «EVA» έπληξε και το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά


 Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε και στο λιμάνι του Πειραιά η κακοκαιρία «EVA» που πλήττει κατά κύμματα την Αττική.

Κατά τη βραδινή βάρδια, σήμερα τα ξημερώματα, κόπηκαν κάβοι από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Αλλού σημειώθηκαν πτώσεις εμπορευματοκιβωτίων και κολώνας φωτισμού, ενώ και γύρω από το λιμάνι τα πλημμυρικά φαινόμενα ήταν πολύ έντονα.

 

Σε ανακοίνωσή του ένα από τα σωματεία λιμενεργατών, η ΕΝΕΔΕΠ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παρέα, παρά το γεγονός πως «στο λιμάνι υπάρχει μετεωρολογικός σταθμός που προβλέπει την σφοδρότητα των φαινομένων, ενώ και στα βασικά μέτρα πρόληψης που εξέδωσε η ίδια η Πολιτική Προστασία στην έκτακτη ενημέρωση ήταν η απομάκρυνση από πυλώνες, μεταλλικά αντικείμενα μάζες νερού και κυρίως την θάλασσα, οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πάνε κανονικά για δουλειά.»

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.