Κοινοβουλευτικές εκλογές: Όλα δείχνουν ότι «κλείδωσαν» για την 9η Απριλίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.23

Κοινοβουλευτικές εκλογές: Όλα δείχνουν ότι «κλείδωσαν» για την 9η Απριλίου


 Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες η δεύτερη κάλπη θα στηθεί στις 14 ή 21 Μαΐου

Έχει ξεκινήσει η αντίστραοφη μέτρηση για τις κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και όπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα διεξαχθούν την άνοιξη. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι οι κάλπες θα στηθούν για την Κυριακή 9 Απριλίου.


Τότε φαίνεται να έχει κλειδώσει η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών στη χώρα, με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών να δηλώνουν ότι το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα θα δοθεί περίπου στις 21.00 το βράδυ, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες και εφόσον επιβεβαιωθεί η πρώτη κάλπη στις 9 Απριλίου, η δεύτερη κάλπη θα στηθεί στις 14 ή 21 Μάϊου, με το αποτέλεσμα να είναι σαφές έως τις 21.00 το βράδυ, που σημαίνει ότι θα έχει καταγραφεί το 80% των ψήφων της Επικράτειας.


Την πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος θα την έχουμε στις 20.00.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά κέντρα θα δουλεύουν με tablets, κάτι που θα βοηθήσει στην γρήγορη περάτωση της διαδικασίας.


Πριν τα μεσάνυχτα αναμένονται και οι σταυροί των υποψηφίων.


Στην παρούσα φάση οι δημοσκοπήσεις δίνουν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί της Νέα Δημοκρατία, η οποία στο σχετικό γκάλοπ της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που μεταδόθηκε απόψε προηγείται με 7 ποσοστιαίες μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

Πηγή