Έπεσαν οι υπογραφές για την επισκευή του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.2.23

Έπεσαν οι υπογραφές για την επισκευή του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας


 Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 90.000

Τη σύμβαση για τη συντήρηση και την επισκευή του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία παρουσία του Λιμενάρχη Ιεράπετρας, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, του Αντιδημάρχου κ. Γεώργιου Ασπραδάκη και των ειδικών συνεργατών, κας Νίκης Σαμπροβαλάκη και κ. Γεωργίου Κοϊνά. Το έργο, προϋπολογισμού 90.000,00€ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αναδιαμόρφωση των υφισταμένων χώρων και τη λειτουργική ένταξη και εκμετάλλευση των χώρων του ισογείου με εργασίες ελαιοχρωματισμού, αλλαγές κουφωμάτων, δημιουργία εσωτερικών χωρισμάτων, αντικαταστάσεις πλακιδίων, διαμορφώσεις wc, αποξηλώσεις και αποκαταστάσεις προβληματικών σημείων επιχρισμάτων, θερμομόνωση, υγρομόνωση κ.α.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Με την υπογραφή της σύμβασης μπαίνουμε επιτέλους στην τελική ευθεία για την επισκευή ενός εμβληματικού και ιστορικού για την πόλη μας κτιρίου. Είναι ένα έργο το οποίο ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και με τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, κ. Ιωάννη Παπαδάκη στηρίξαμε και έχοντας κατανοήσει την επιτακτική ανάγκη για τη ριζική αναβάθμισή του, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του κτιρίου και κατ’ επέκταση η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συναλλασσόμενους, εργαστήκαμε μεθοδικά και στοχευμένα για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε έμπρακτα ότι στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος, όπως και στο σύνολο των Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, στηρίζοντας τα αιτήματά τους και όντας αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Ευχαριστώ τον Υπουργό, κ. Πλακιωτάκη για την στήριξή του στη χρηματοδότηση του έργου, τον Λιμενάρχη, κ. Παπαδάκη, για τη διαχρονικά άψογη συνεργασία και την Αρχιτέκτονα, κα Σαμπροβαλάκη, για τον σχεδιασμό του έργου».