Θετική εξέλιξη για τη στέγαση του Λιμενικού Τμήματος Αγίας ΚυριακήςΤρικέρων. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.23

Θετική εξέλιξη για τη στέγαση του Λιμενικού Τμήματος Αγίας ΚυριακήςΤρικέρων.


 Μετά και την ολοκλήρωση εξωδικαστικών διαδικασιών που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία χρόνια και ύστερα από συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις του Δήμου Νοτίου Πηλίου ,  πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα για την παραχώρηση Δημοτικού ακινήτου προκειμένου να στεγαστεί ο Λιμενικός Σταθμός της Αγίας Κυριακής Τρικέρων.

 

H ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος είχε εντείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα τις προσπάθειές της για την ανάδειξη του προβλήματος της στέγασης της Υπηρεσίας η οποία βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της έξωσης από τον ιδιώτη ιδιοκτήτη .

 

Για τον λόγο αυτό και πέρα από τις ανακοινώσεις-παρεμβάσεις ,πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς ,με τους Βουλευτές του Ν.Μαγνησίας που ανέδειξαν το ζήτημα αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος .

 

Οφείλουμε να αναδείξουμε τον σημαντικό ρόλο του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Δημάρχου Μιχαήλ Μιτζικού και του Αντιδημάρχου Βασιλείου Μανέτα που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης .

 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο που έσκυψε από την πρώτη στιγμή στο πρόβλημα πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος και τον Πρόεδρο της Π.Ο.Λ. Κυράνη Κώστα ενώ σημαντικός και ο ρόλος της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΝΑΝΠ (Διεύθυνση Λιμενικών & Κτιριακών Υποδομών ) που συνέβαλε στην επίτευξη της εξεύρεσης ακινήτου προκειμένου να στεγαστεί η Λιμενική Αρχή .


kiriazo

 

Αναμένουμε την οριστική παραλαβή του κτηρίου ,προκειμένου να αξιολογηθεί αν πληρεί τις βασικές προϋποθέσεις προκειμένου οι συνάδελφοι να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους καθώς δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ποιες δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις  θα διατεθούν για τη στέγαση του Λ/Σ Αγίας Κυριακής Τρικέρων.  


ΠΗγή