ΟΛΠ: Παραχώρηση χώρων στο Υπ. Ναυτιλίας για κάλυψη αναγκών της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.23

ΟΛΠ: Παραχώρηση χώρων στο Υπ. Ναυτιλίας για κάλυψη αναγκών της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών


 Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο εφαρμογής και υλοποίησης της στρατηγικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποφάσισε την παραχώρηση χώρων του λιμένος για την κάλυψη αναγκών στέγασης της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα παραχωρήθηκε η «πενταγωνική αίθουσα», που αποτελεί μέρος του πρώην εκθεσιακού κέντρου «Παγόδα», επιφανείας 2.800 τ.μ., εντός της οποίας τοποθετήθηκαν δεκαπέντε (15) προκατασκευασμένοι οικίσκοι/isobox, επιφανείας 25 τ.μ. έκαστος, υπαίθριος περιβάλλον χώρος, επιφανείας 530 τ.μ. ενώ παραδόθηκαν και τρία (3) εμπορευματοκιβώτια προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι εντός του προαναφερόμενου κτηρίου.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Επισημαίνεται ότι η ΟΛΠ Α.Ε. ανέλαβε πλήρως τη δαπάνη και την εκτέλεση των εργασιών που απαιτήθηκαν για τη διαμόρφωση και προσαρμογή των ανωτέρω χώρων ώστε να καταστούν λειτουργικοί και να καλύψουν προσωρινά τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, μέχρι τη μεταφορά της στις νέες της εγκαταστάσεις.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στον χώρο της πενταγωνικής αίθουσας της ΟΛΠ Α.Ε. απονεμήθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang, για τη σημαντική αυτή απόφαση της εταιρείας, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου, του Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Γεωργίου Αλεξανδράκη και του Διοικητή της Μονάδας Υποβρύχιων Δυνάμεων κ. Ιωάννη Παπαδάκη.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang με τον Διοικητή της Μονάδας Υποβρύχιων Δυνάμεων κ. Ιωάννη Παπαδάκη

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς για τη διαχρονική του προσφορά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και αφού παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας την τιμητική πλακέτα ανέφερε ότι όπως πολλές φορές έχει τονίσει και στο παρελθόν τέτοιους είδους δράσεις από πλευράς της εταιρείας αποτελούν πάγια προτεραιότητα και κύριος πυλώνας της συνολικής της στρατηγικής, καθώς κύρια επιδίωξη αποτελεί η δημιουργία αξίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών, η οποία προφανώς μεταφράζεται σε συστηματική ανταπόδοση στην κοινωνία και συμβολή στην ποιοτική ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Πηγή