Επίσκεψη αντιπροσωπείας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.2.23

Επίσκεψη αντιπροσωπείας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής


 Την Τρίτη 21-02-2023 πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας.

Στο πρόγραμμα ενημέρωσης/συνάντησης με Αξιωματούχους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε διάλεξη επί θεμάτων επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων, έρευνας και διάσωσης, καθώς και επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης – Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΚΣΕΔ - ΚΕΠΙΧ), όπου ενημερώθηκαν επί θεμάτων λειτουργίας τους.

Η εν λόγω αντιπροσωπεία αποτελείτο από τριάντα ένα (31) άτομα, επικεφαλής των οποίων ήταν Ανώτατοι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Αριστείδης Πανταζόγλου, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ) Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος και εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Σχετικές εικόνες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝ