Επίσκεψη αντιπροσωπείας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.2.23

Επίσκεψη αντιπροσωπείας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής


 Την Τρίτη 21-02-2023 πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδίας.

Στο πρόγραμμα ενημέρωσης/συνάντησης με Αξιωματούχους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε διάλεξη επί θεμάτων επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων, έρευνας και διάσωσης, καθώς και επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης – Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΚΣΕΔ - ΚΕΠΙΧ), όπου ενημερώθηκαν επί θεμάτων λειτουργίας τους.

Η εν λόγω αντιπροσωπεία αποτελείτο από τριάντα ένα (31) άτομα, επικεφαλής των οποίων ήταν Ανώτατοι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Αριστείδης Πανταζόγλου, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ) Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος και εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Σχετικές εικόνες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΔΩΝ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.