ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Προώθηση αιτημάτων των Λιμενικών από Βουλευτή ΝΔ Ν.Μαγνησίας Μπουκώρο Χρήστο σε ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ι. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.2.23

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Προώθηση αιτημάτων των Λιμενικών από Βουλευτή ΝΔ Ν.Μαγνησίας Μπουκώρο Χρήστο σε ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ι.


 Με αφορμή την επίσκεψη του ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη στο Βόλο τον Υπουργό συνάντησε και συνόδευσε κατά την επίσκεψή του στο Κ.Λ.Βόλου και στον Ο.Λ.Β ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Μαγνησίας Μπουκώρος Χρήστος.


Μεταξύ άλλων ο κ.Μπουκώρος μετέφερε στον κ.Πλακιωτάκη μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Έχει προηγηθεί συνάντηση με την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος και τον Πρόεδρο της Π.Ο.Λ Κυράνη Κώστα όπου και αναπτύχθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Λιμενικούς στον Ν.Μαγνησίας.

Ο κ.Μπουκώρος ευχαρίστησε τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη για την ικανοποίηση του αιτήματος της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος να αναβαθμίσει την Λιμενική Αρχή Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου σε Λιμενικό Τμήμα με μόνιμη στελέχωση .

Ο κ.Μπουκώρο ήταν ο πρώτος Βουλευτής που υπέβαλε σχετικό ερώτημα το 2017 και είχε λάβει θετική απάντηση από τον τότε Υπουργό κ.Κουρουμπλή. Από τότε μέχρι και σήμερα είχε εντείνει τις προσπάθειές του να υπάρξει θετική έκβαση του αιτήματός του .

Ο κ.Πλακιωτάκης διαβεβαίωσε τον κ.Μπουκώρο πως μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η υπογραφή του Π.Δ που θα προβλέπει την στελέχωση της Λιμενικής Αρχής με προσωπικό.

Επίσης ο Βουλευτής της ΝΔ Ν.Μαγνησίας μεταφέροντας το αίτημα της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος τόνισε πως ύστερα και από τις εξελίξεις που αφορούν τις Λιμενικές εγκαταστάσεις στον Παγασητικό κόλπο είναι επιτακτική ανάγκη της αναβάθμισης της υπηρεσίας του Λ/Τ Αμαλιάπολης σε Λιμεναρχείο.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί τον κ.Μπουκώρο για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει στις διεκδικήσεις της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος έχοντας πάντα κοινό στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συνάδελφων