Συνάντηση Αρχηγού Λιμενικού Σώματος με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.2.23

Συνάντηση Αρχηγού Λιμενικού Σώματος με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη


 

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γ. Αλεξανδράκη

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος συνοδευόταν από τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιάκωβο Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση και τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου κ. Παναγιώτη Καραμήτσα.


Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της αγαστής και άκρως αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Λιμενικού Σώματος.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Λιμενικό Σώμα, όποτε αυτή ζητηθεί.

Ο κ. Λεονταρίτης, από την πλευρά του, συνεχάρη τον Αρχηγό για την άριστη λειτουργία του Λιμενικού Σώματος στα νησιά μας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλα τα στελέχη του Σώματος, τα οποία με αυταπάρνηση και μεγάλο ζήλο εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν.

Τον ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσφορά του Σώματος στην αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών υγείας, τα οποία χρήζουν διακομιδής, με τη διάθεση πλωτών σκαφών.

Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης εξήρε την τεράστια συμβολή του Σώματος στην υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.