Η μεγάλη προσφορά της ΕΑΑΛΣ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.9.23

Η μεγάλη προσφορά της ΕΑΑΛΣ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας


 Μετά τη θεομηνία “Daniel”, με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ (ΕΑΑΛΣ) ανέβαλε τη διεξαγωγή προγραμματισμένης για τις 18/9/2023 εορταστικής εκδήλωσης για την “Ημέρα των Αποστράτων Λ.Σ” και αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα του προϋπολογισμού της για την αγορά και αποστολή εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών κατοίκων στη Θεσσαλία.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά δέκα τρεις (13) παλέτες με 7560 μεγάλες φιάλες, δηλαδή 12 τόνοι εμφιαλωμένου νερού, που θα μεταφερθούν άμεσα στη Θεσσαλία για να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη χειμαζόμενη περιοχή!

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ HZUNA YOUNIQUE 1988 ॐ LO.N ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ 13:32 15/09/2023"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.