Ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λ.Σ στον Πατρών Χρυσόστομο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.6.22

Ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λ.Σ στον Πατρών Χρυσόστομο


 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επεσκέφθη την Τρίτη 28.6.2022 ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Ευρυβιάδης Σαπουνάς συνοδευόμενος από τον Κεντρικό Λιμεχάρχη Πατρών, κ. Λάζαρο Χανουμίδη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβη την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα στον νέο Διοικητή και του προσέφερε ως ευλογία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ενώ ο νέος Διοικητής προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ένα λεύκωμα με τίτλο: «Η εξέλιξη της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας στο πέρασμα των αιώνων».


Επίσης μίλησαν για θέματα συνεχίσεως της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με την εν λόγω Υπηρεσία, όπως γίνεται τόσα χρόνια.


Τέλος, ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος και πάλι στον κ. Λάζαρο Χανουμίδη, Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών, για υγιεία και ευλογία στο έργο του.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.