Στην Κω ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.6.22

Στην Κω ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης (ΦΩΤΟ)Επισκέφθηκε το Παράκτιο Περιπολικό Σκάφος 020

 

Στην Κώ βρέθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή 9ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ , Παντελή Χαμέτη καθως και από το Διευθυντή ΥΟΘΕ Πλοίαρχο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Γεώργιο Χριστιανό, επισκέφθηκε το Παράκτιο Περιπολικό Σκάφος 020 (ΠΠΛΣ-020).

Όπως αναφέρει ο ΓΓ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιάννης Σαραντίδης:

"Ο Αρχηγός του Λιμενικού εξήρε τις προσπάθειες των πληρωμάτων όλων των πλωτών για την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας ,πάντα με σεβασμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Επίσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα με όλο το πλήρωμα και ενημερωθήκαμε για τις προσπάθειες που γίνονται, που θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν το έργο μας".

Οι φωτογραφίες είναι του κ. Γιάννη Σαραντίδη

Λιμενικο Κως


Λιμενικο Κως


Λιμενικο Κως


Λιμενικο Κως

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.