Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Κέρκυρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.6.22

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Κέρκυρα


 Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας για παράβαση του νόμου 2960/2001 ''Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας'', καθώς και των νόμων 4251/2014 και 3386/2005 ''περί αλλοδαπών''.


Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στον λιμένα ν. Κέρκυρας, προερχόμενο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας, και κατόπιν διενέργειας ελέγχου στον 20χρονο, βρέθηκε να κατέχει εντός της χειραποσκευής του, ακατέργαστος αδασμολόγητος καπνός, συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων δεκατριών γραμμαρίων (513γρ.). Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα, ενώ υπήρχε εις βάρος του το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.