Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Θήρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.6.22

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Θήρα


 Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών ηλικίας 22 και 21 ετών αντίστοιχα, προέβησαν την 23-6-2022 στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας, για παράβαση του νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας, διενεργήθηκε έλεγχος από τα προαναφερόμενα στελέχη στον 22χρονο, όπου και εντοπίστηκαν στην κατοχή του, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 172,6 γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους 52,8 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία που διαμένει προσωρινά ο 22χρονος στην περιοχή “ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ” ν. Θήρας με σύνοικο τον 21χρονο, όπου ανευρέθησαν τα κάτωθι:

  • δύο (02) μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
  • ένα (01) αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχον φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης και
  • μία (01) χαρτοπετσέτα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 1,3 γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθησαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.