Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.6.22

Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, στο λιμένα ''ΑΧΛΑΔΙ'' Ν. Φθοιώτιδας, εντοπίστηκε Ε/Π - Α/Κ σκάφος, με επιβαίνοντες δύο (02) ημεδαπούς, ηλικίας 55 και 30 ετών, να έχουν αλιεύσει τετρακόσια δέκα (410) άτομα δολώματος του είδους ''ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ'', καθώς και εικοσιεννιά κιλά (29kg) όστρακα του είδους ''ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ'', η αλιεία των οποίων απαγορεύεται λόγω χρονικής περιόδου.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ το σύνολο των αλιευθέντων κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.