Διπλό «χτύπημα» λιμενικών της Αμφιλοχίας στο Κομμένο Άρτας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.6.22

Διπλό «χτύπημα» λιμενικών της Αμφιλοχίας στο Κομμένο Άρτας


 το στόχαστρο των έμπειρων λιμενικών «κλειδώθηκαν» παράνομοι αλιείς που οργώνουν τον βυθό του Αμβρακικού.


Ειδικότερα στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων αλιευτικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες στην περιοχή του Κομμένου Άρτας εντόπισαν από ξηρά δύο ερασιτέχνες αλιείς οι οποίοι ψάρευαν με ένα ερασιτεχνικό σκάφος, χρησιμοποιώντας απαγορευμένα δίχτυα 200 μέτρων τα οποία και κατασχέθηκαν.


Στους ψαράδες βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις της αλιευτικής νομοθεσίας.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας:


Το Α’ Λ/Τ Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών για την πάταξη της παράνομης αλιείας στην ευρύτερη περιοχή Αμβρακικού κόλπου και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (πρώην Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού κόλπου) προέβη στην κατάσχεση διακοσίων μέτρων διχτύων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αλιεία από ερασιτέχνες αλιείς στη θαλάσσια περιοχή Κομμένου Άρτας και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.