Κλοπές στο πάρκινγκ προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.6.22

Κλοπές στο πάρκινγκ προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας;


 Πληθαίνουν τα παράπονα για κλοπές  που παρατηρούνται στα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο πάρκινγκ πλησίον των κτηριακών εγκαταστάσεων  του Υπουργείου Ναυτιλίας.


Συγκεκριμένα στόχος των δραστών είναι οι καταλύτες.


Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό γιατί στο χώρο αυτό σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους, όχι εφοπλιστές, αλλά απλή εργαζόμενοι του Υπουργείου Ναυτιλίας.


Να σημειώσουμε ότι ο χώρος αυτός στάθμευσης για το προσωπικό έχει υποδειχθεί ως ο μοναδικός χώρος από πλευράς της ΟΛΠ Α.Ε.


Μέχρι σήμερα όπως πληροφορούμαστε θα  δεν φαίνεται να έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα μόνιμης εποπτείας με σύγχρονα μέσα ούτε έχουν ενταθεί τα μέτρα αστυνόμευσης.


Μήπως είναι ο καιρός οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να αποτρέπονται τέτοια συμβάντα στο πρώτο λιμάνι της χώρας που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συναντώνται;

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.