Πλοίαρχος ΛΣ Ακουμιανάκης Νικόλαος : Νέος Διοικητής Λιμενικού Σώματος Σαλαμίνας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.11.22

Πλοίαρχος ΛΣ Ακουμιανάκης Νικόλαος : Νέος Διοικητής Λιμενικού Σώματος Σαλαμίνας


 Νέος Διοικητής Λιμενικού Σώματος Σαλαμίνας ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ο οποίος αντικατέστησε τον κύριο Πέτρο Μαρωνίτη που πήρε μετάθεση.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων ήρεμος γαλήνιος εξυπνος μετρημενος αυστηρά αληθινός και απαιτητικός στη δουλεια του.

Οικογενειάρχης με τρία παιδιά.

Ο Νέος Λιμενάρχης μας ήδη εχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα και ενημερώνεται για τα καθημερινά θέματα της υπηρεσίας από αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος Σαλαμίνας που καθημερινά δινουν μαχη με πολλα περιστατικά στο νησι μας που τον στηρίζουν με άριστη συνεργασία στον συντονισμό που ξεκίνησε.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει τις επαφές του με όλους τους φορείς του νησιού για να ενημερωθεί και να εχει απόλυτη εικόνα των θεμάτων που απασχολούν την Σαλαμίνα.

Ο Νεος Διοικητής προέρχεται από επιτελικές θέσεις όπου υπηρέτησε Λιμενάρχης με μεγάλη επιτυχία στο Νησι της Νάξου στο Κατάκολο Αιγίου σε μικρά και μεγαλα σκάφη του Λιμενικού Σώματος όπως το σκάφος ΠΑΘ/ΛΣ 070 από το Ισραήλ της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Επίσης στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ως Τομεάρχης Ασφαλείας Ανάκρισης του Λιμεναρχείου Πειραιά.

Του ευχόμαστε καλή Θητεία στο ομορφο Νησί .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ.

 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.