Νεογέννητο με πρόβλημα υγείας μεταφέρθηκε με ειδικό σκάφος του Λιμενικού από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.11.22

Νεογέννητο με πρόβλημα υγείας μεταφέρθηκε με ειδικό σκάφος του Λιμενικού από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


 Με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού έγινε διακομιδή νεογέννητου από την Κέρκυρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Το μωράκι 18 ώρες μετά την γέννηση του αντιμετώπιζε προβλήματα και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής και με ειδικό σκάφος το νεογέννητο έφτασε στην Ηγουμενίτσα συνοδευόμενο από ιατρό.


Ευτυχώς η καιρικές συνθήκες στην περιοχή μετά την έλευση της κακοκαιρίας ΕVA ήταν καλές κι έτσι η διακομιδή πραγματοποιήθηκε σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς προβλήματα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.