Στο Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου ο Χρήστος Καπετάνος (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.11.22

Στο Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου ο Χρήστος Καπετάνος (ΦΩΤΟ)


 Το Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου του νομού Λάρισας επισκέφθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, κ.Χρήστος Καπετάνος.

Εκεί ο κ.Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Διοικητή του τμήματος, κ. Χρήστο Αντωνίου και τον Υποδιοικητή, κ. Ανδρέα Λουλούδη και να ενημερωθεί για το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Τμήματος αναφορικά με την περιφρούρηση όλου του μήκους της θαλάσσιας και παραλιακής ζώνης του ν. Λάρισας , που εκτείνεται σε 36 χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε με τους υπηρετούντες άνδρες και γυναίκες στο Λιμεναρχείο Αγιοκάμπου , με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις ως προς τη βελτίωση των συνθηκών του λειτουργήματος που επιτελούν.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Καπετάνος επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σήμερα επισκέφθηκα το Λιμενικό Σταθμό Αγιοκάμπου του ν. Λάρισας, όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω τόσο με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή , όσο και με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς με ένα σκάφος αντεπεξέρχονται πλήρως στα καθήκοντά τους.

Mε αυταπάρνηση και αφοσίωση επιτελούν το έργο τους και για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες. Τους οφείλουμε τις ευχαριστίες μας για την περιφρούρηση της ακτογραμμής του νομού μας και την πρόληψη και καταπολέμηση των παράνομων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα εντός θαλάσσιας ζώνης, αλλά και στην παραλιακή ζώνη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ενημερώθηκα επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμεναρχείο Αγιοκάμπου, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, καθώς απαιτείται η αύξηση των οργανικών θέσεων των υπηρετούντων ούτως ώστε να εκτελείται το δυνατόν καλύτερα η περιφρούρηση και η περιπολία των 36 χιλιομέτρων ακτογραμμής και των θαλάσσιων περιοχών του νομού μας. Συνάμα, με την ολοκλήρωση του έργου του Λιμανιού Αγιοκάμπου, καθώς με την παρούσα Κυβέρνηση επανεκκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του που είχαν παγώσει επί σειρά ετών, είμαι βέβαιος ότι το έργο της περιφρούρησης της θαλάσσιας περιοχής του νομού μας θα διευκολυνθεί σημαντικά.

Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που γίνεται από το Λιμενικό Σώμα και με νομοσχέδια, προγράμματα και επενδύσεις βελτιώνει τις συνθήκες επιτέλεσής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή, κ. Χρήστο Αντωνίου, τον Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Λουλούδη αλλά και όλα τα στελέχη για την ενημέρωση και την ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση που είχαμε.»

Πηγή