Σύρος: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Λιμεναρχείο και τη Διοίκηση της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.2.23

Σύρος: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Λιμεναρχείο και τη Διοίκηση της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος


 Την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους έκοψαν το μεσημέρι της Τρίτης από κοινού, το Λιμεναρχείο Σύρου και η Διοίκηση 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’. 

 

Μεταξύ των άλλων, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μ. Δαδάου, του Εισαγγελέως Εφετών Αιγαίου, του Διοικητού του Τάγματος Εθνοφυλακής, του Διοικητού της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης,του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Διοικητού του Νοσοκομείου Σύρου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημ. Κοσμά, Ναυτικών Πρακτόρων, των Πλοηγών, του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του ΝΕΩΡΙΟΥ, όλων των υπηρετούντων στην Περιφερειακή Διοίκηση και το Λιμεναρχείο στελεχών, ανδρών και γυναικών και άλλων προσκεκλημένων.

 

Τόσο ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Ιάκωβος Γκύζης, όσο και ο λιμενάρχης Σύρου κ. Ιωάννης Βαμβακούσης, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και του υπέβαλαν τις ευχές τους, όπως και σε όλους τους παρισταμένους, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή της 6ης ΠεΔιΛΣ, τον κ. Λιμενάρχη και τα υπ’ αυτούς στελέχη, για την διαρκή μέριμνά τους προς ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του πρώτου λιμένος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την ευγενική εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατ’ έτος επιβατών, υπογράμμισε ότι οι άριστες εντυπώσεις από την εύορκο επιτέλεση των καθηκόντων τους φθάνουν μέχρι το Γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να είναι ευλογημένο, ασφαλές και ειρηνικό, με πρόοδο και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

 

Ευχετήριες προσρήσεις απηύθυναν επίσης και οι παραστάντες εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Μετά το τέλος της εκδηλώσεως, ο Λιμενάρχης Σύρου παρέθεσε κέρασμα σε όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Πηγή